martes, 30 de marzo de 2010

Programa d'ajut personal a l'empresariat en atur

La Fundació PIMEC, ha posat en marxa un programa anomenat emppersona que té com a objectiu principal trobar solucions per als empresaris i autònoms amb dificultats o amb situació d'atur. El servei personalitzat és gratuït.

També poden adreçar-se al programa totes aquelles persones que donada la situació actual de l'economia shan quedat sense feina i necessiten ajuda.

La Fundació PIMEC atén a les persones a la seva seu i s'encarrega de fer l'acollida de cada usuari/a del programa, i seguidament el deriva cap aquell servei específic segons les seves necessitats.

El programa emppersona està format per un servei de finestreta única en el que professionals i experts empresarials i entitats especialitzades donen orientació, assistència i assessorament a aquelles persones que s’han quedat sense feina o estan passant moments difícils, i necessiten rebre informació i orientació sobre els recursos que hi ha actualment en el mercat de del punt de vista empresarial, financer, psicosocial, socioeconòmic, formatiu i/o professional.

Les persones interessades en el programa emppersona poden dirigir-se a Fundació PIMEC (902 496 450 ) o a emppersona@fundaciopimec.org