viernes, 4 de diciembre de 2009

Regala solidaritat

La Fundació El Somni del Nens (www.elsomnidelsnens.org) impulsa el taller “dimecres de plàstica” dins l'Aula Hospitalària de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Un espai on infants, joves i familiars treballen de forma sistemàtica l'art, amb l'objectiu de desenvolupar la seva creativitat. Amb els diferents treballs creatius dels infants i joves que participen en aquest taller, han creat el llibre RETRATS, un llibre que esdevé una oportinitat per regalar solidaritat i que alhora servirà com a eina per difondre una tasca que, sens dubte, ajuda a fer més suportable l’estança d’aquests nens i nenes a l’Hospital.

El llibre es pot obtenir amb un donatiu de 25€ (despeses d'enviament incloses) i la recaptació obtinguda anirà íntegrament a la Fundació, per invertir-la en els diferents projectes que duen a terme. Al tractar-se d’un donatiu, per aquells que ho vulguin, s’emetrà el corresponent certificat per a la desgravació de la renda.

En cas que vulguis adquirir exemplars del llibre, hauries de posar-te en contacte amb Carme Estrada al telèfon 637 406 486.